Trainer

Ik sta bekend om mijn positieve en enthousiaste manier van begeleiden waarbij de doelstelling van de groep leidend is. Ik geloof ik niet in alleen maar zitten en luisteren. Interactief en speels aan de slag gaan met het thema is voor het leren en het toepassen erg belangrijk. Dan pas ervaar je hoe het is om er iets mee te doen. Ik mag de deelnemers graag uitdagen, stimuleren en provoceren, liefst met een lichte en optimistische kijk op de zaak. Als trainer breng ik een schat aan ervaring mee; 30 jaar vakervaring in het trainen en begeleiden van workshops en heidagen voor kleine en grote groepen binnen bedrijven.

Stijlkenmerken:

Positief, enthousiast, betrokken, prikkelend, humoristisch, vakkundig.
Alle trainingen en workshops zijn in hoge mate interactief met verrassende werkvormen, werkwijzen en opdrachten. De toepassing van het geleerde in het dagelijks werk staat centraal.

Oscar_MG_0084

Persoonlijk

Werkervaring:

in het onderwijs, bij KLM, Toshiba en Robeco. Ik heb 42 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en zo’n 19 jaar ben ik actief als coach.

Relevante opleidingen:

Coachingsopleiding (NOBCO geaccrediteerd), NLP-practitioner, Psychologie voor managers, provocatief coachen, Voice dialogue, RET, TA, teamcoaching

Hobby’s:

duiken, fotografie,zingen en (non-fictie)lezen.