Referenties

Hier lees je de aanbevelingen van anderen over mij als coach of trainer.
Zo krijg je een goede indruk van wat ik voor je kan betekenen.

 • Betrouwbaar, humoristisch, down to earth, integer maar vooral spot on. Oscar trekt geen voorbarige conclusies, maar luistert actief. Hij heeft een hele mooie balans gevonden tussen het zijn van de “de coach” die enige afstand bewaart, en het zijn van een warm mens die werkelijk contact  met je maakt. Zijn aanpak is luchtig en concreet. Als je in gesprek bent met Oscar zul je merken dat hij met zijn aandacht bij jou is, even alleen bij jou. Heerlijk toch!

  Karin van Baardwijk, Executive Vice President GIS
  Karin van Baardwijk, Executive Vice President GIS ROBECO
 • "Als je altijd tegenwind ervaart moet je misschien eens de andere kant op fietsen" is een quote van Oscar die ik ingelijst op mijn bureau heb staan. Oscar heeft mij geholpen om mij op persoonlijk vlak te ontwikkelen tot professional. Hij is een creatieve, intelligente, nuchtere en vooral objectieve coach. Heeft mij 180 graden de juiste kant op laten draaien!

  Willem Jan Ruiter, Senior Country Account Manager
  Willem Jan Ruiter, Senior Country Account Manager ING Investments
 • Oscar was mijn trainer/coach tijdens een Young Professionals traject in 2005-2006 en ik ben hem hier tot op de dag van vandaag dankbaar voor. Op een vriendelijke en integere wijze weet hij effectief tot de kern door te dringen. Zijn adviezen op het gebied van soft skills, emotionele intelligentie en persoonlijke effectiviteit waren treffend en uiterst waardevol.

  Martijn van Oort, Director FRM
  Martijn van Oort, Director FRM van Lanschot bankiers
 • In 2006 heeft Oscar mij een tijd gecoacht en heeft hij mijn ogen destijds geopend en laten nadenken dat sommige zaken ook anders kunnen en veelal beter. De belangrijkste lessen overdenk ik nog regelmatig. Stress is niet sexy, De mens eerst, dan het werk. Wees liever voor iets dan tegen iets. Wijze lessen.

  Maurice Hellemons
  Maurice Hellemons Owner Younck
 • Oscar is in staat om binnen bedrijven, afdelingen en indivuduen een juiste balans aan te brengen tussen IQ en EQ. Meer halen uit het intrinsiek van de mens, levert altijd op. Oscar is eerlijk, betrouwbaar en biedt de tools om mensen te laten groeien door de gehele organisatie; van senior management tot medewerkers

  Sjoerd Angenent, Gastspreker Vermogen voor particulieren
  Sjoerd Angenent, Gastspreker Vermogen voor particulieren Rabobank Nederland