Waarom kies je voor mij?

Jouw doelstelling is voor mij belangrijk in combinatie met je bereidheid om de uitdaging aan te gaan iets te willen veranderen. Waar loop je tegenaan? Wat wil je aanpakken? In hoeverre ken je jezelf? Waar heb je last van? Ben je bereid uit je comfortzone te stappen en risico te lopen?

Ik neem je bij de hand en laat je af en toe expres struikelen of onbekende dingen proberen. Ik help je daar graag bij met alle creativiteit, expertise, middelen en ervaring die ik heb. Ik kan goed luisteren en ben in staat om je snel op je gemak te stellen en ga je van daaruit stimuleren, uitdagen en prikkelen. Alles met het doel om je een stap vooruit te laten zetten richting jouw doelstelling. Doordat ik veel ervaring heb bij verschillende typen bedrijven, ken ik de dynamiek en de uitdagingen als geen ander.

Werkwijze/aanpak

Het start met een kennismakingsgesprek waarbij we beiden kijken of ik iets voor je kan betekenen en er een basis is om aan de slag te gaan. Als je besluit om na het kennismakinggesprek niet verder te gaan dan reken ik geen kosten voor de kennismaking.

Het liefst doe ik daarna een driegesprek met jou en je manager. Mocht dit niet mogelijk of gewenst zijn dan wil ik samen met jou kijken hoe we er voor zorgen dat de borging in de werksituatie optimaal is.
Daarna volgen ongeveer 5 gesprekken van 1,5 uur bij mij.

Tarief

Een compleet pakket met intake, driegesprek, 5 sessies van anderhalf uur en afrondingsgesprek met telefoon- en mailconsultatie tussendoor (naar behoefte) kost ongeveer 1950 Euro (excl. BTW, prijs 2023).

Voor losse/extra gesprekken reken ik 180 euro per uur.

Voor particulieren kan een ander tarief gelden.

Locatie

Het heeft mijn voorkeur de gesprekken op mijn werklocatie in Lekkerkerk te doen. Voor andere locaties kunnen er reiskosten gerekend worden.